Gînduri ce te pun pe gînduri

Să fim sinceri… viaţa e un mister  pe care îl trăim zi de zi, şi prin acest mister unii plutesc, alţii zboară, iar cei mai mulţi înnoată, neştiind în care parte e ţărmul. În această magnifică vîltoare, nimerim fiecare la un moment dat şi constatăm cu toţii că unii sunt mai tari, alţii mai puţn tari şi alţii mai slabi… în totul depinde şi de gravitatea problemei în care te afli.

Gînduri scrise-n rînduri. Asta fac acum. Neştiind cine le poate citi, unii le apreciază, alţii nu, dar cei mai mulţi pot trece nepăsători peste o inşiruire de cuvinte. Sunt conştientă de faptul că dincolo de ecranul ăsta rece al monitorului se găsesc tot felul de oameni. Unii ne iubesc, iar alţii mai puţin sau deloc chiar. Prin gîndirea noastră ne putem construi o relaţie frumoasă, să ajungem a forma noi trepte ale vieţii noastre, fie care urcă, fie care coboară.  Toţi suntem suflete, trăitori în cuvinte, în gînduri, în muzică, în imagini. Iubim, urăm, dispreţuim – toate facem în primul rînd prin gîndire. Dar dincolo de zbuciumul vieţii cotidiene, de trăirile interioare ale fiecăruia dintre noi, cuvintele sau imaginile pot fi emoţionante şi pot face să răsune acorduri în sufletul şi în inima oricui. O persoană care se află acum la un alt capăt de lume, ne poate umple ochii de lacrimi şi inimile de incîntare. Acesta e doar un mister, pe care nu-l putem inţelege, dar suntem conştienţi că arde în noi, în fiecare.

Reclame

8 gânduri despre „Gînduri ce te pun pe gînduri

 1. îs bune textele care ascund sensuri. mai ales de la o lune… mobilizează pentru toată săptămâna.

  …da de ce spui

  ne bucura mult prezenta ta aici!

  sunteţi mai mulţi autori aici?

  • acest blog este gestionat inca de o persoana, care ma ajuta mult la crearea afiselor pentru articolase, si pot spune ca este si el implicat la administrarea bloguletului…. articolele in marea parte, sunt create de mine. avem articolase scrise impreuna! multumim de incurajare! suteti binevenit aici, in bloguletul nostru, mai precis avem si blog creat in comunn, pe dreapta vedeti Napozona, iar Napobloghia este blogul lui Arthurica! 😉

   • clar, mulţumim de răspuns (din partea mea şi a vizitatorilor 😉 ).

    e offtopic, doar o sugestie, voi cum vreţi: ferestrele astea de la snapshots când pui cursorul pe link deranjează tare.

    Dacă vrei să le scoţi:
    Du-te la Presentation/Appearance > Extras şi scoate bifa la boxa Snap Preview/Snap Shots. Apasă Update.

    Asta dacă vreţi să le scoateţi ca să se simtă vizitatorii mai confortabil, dealtfel nu câştigaţi nimic cu această opţiune.

 2. nu face sa le scot… e bine cind prin intermediul acestor snapshots-uri, iti poti mediatiza blogul, si alte saituri… e o optiune chiar buna… merci de sugestie… poate io nu cistig nimic, in schimb vizitatorii mei pot cistiga multe informatii. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s