Ceai cu aromă de ceapa

ceainic

Aproape în fiecrare dimineaţă, cînd ma scol devreme sa ma duc la serviciu pe planeta CS3, îmi prepar un fel de ceai cu aromă de ceapă care are un gust aparte. Acest ceai îmi dă o energie majoră şi o dispoziţie superbă. Reţeta e simplă, o puteţi reţine: se ia gyokuro shiun, în care se introduc frunze naturale de castan şi doi căţei de usturoi. Totul se opăreşte cu suc de roşii verzi şi se presoară cu sare şi piper roşu după gust. În final, pentru a da un aspect băuturii se serveşte cu cîte o felie de ceapă înfiptă pe un ac de cactus. Niţel poate să vă înferbînte capul, dar în genere e bun şi folositor pentru sănatatea mecanismelor noastre.

Anunțuri

11 gânduri despre „Ceai cu aromă de ceapa

    • Coniacul ca coniacul 😀 Dar o țuică de pere veche ținută la butoi din lemn nu doar valoară dă ci chiar posibilitatea de a călători nestingherit prin găurile de vierme a universului… 😀

  1. Da, ma intrebam la ce serviciu te duci tu pe planeta CS3 in Bucuresti? 😀 Apoi, am vazut ca articolul e din 2009… :)) Da, e bun ceaiul de ceapa, pentru cine il suporta… Eu, una, de felul meu sunt mai dulce, raman fidela ceaiurilor de fructe…. 🙂

    P.S. Publica si tu ceva mai actual.. Nu de alta, da’ induci oamenii in eroare… 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s